De Knoest voor Jack Tuyp

Afgelopen seizoen organiseerde Supportersvereniging Volendam voor de tweede keer haar Speler van het Jaar verkiezing.
Na elke thuiswedstrijd wedstrijd konden de supporters punten geven aan de spelers die zij het beste vonden spelen.
Alle punten bij elkaar opgeteld resulteerde in de winnaar van het mooie beeldje van Dick Tol ‘de Knoest’ van kunstenares Jans van Baarsen.

De beeltenis van de topscorer aller tijden blijft ‘in de familie’, de kleinzoon van de zus van Dick Tol ging er met de prijs vandoor: Jack Tuyp. Na de wedstrijd tegen FC Eindhoven kreeg hij de prijs door de penningmeester van de Supportersvereniging Margriet van de Nes overhandigd.

Margriet van de Nes overhandigd ‘De Knoest’ namens Supportersvereninging Volendam aan Jack Tuyp.

Naar verluidt werd de spits vervolgens tot aan middernacht vastgehouden om er maar zeker van te zijn dat hij in ieder geval tot aan de winsterstop zijn doelpunten maakt in het shirt van FC Volendam.
Jack Tuyp met zijn echtgenote Suzanne.

• 2. bihipo10 (116 punten)
  • 3. Bert (105 punten)
  • 4. JanTol (105 punten)

• 1. Doodeman, Nick (80 punten)