Gyliano van Velzen man of the match

Direct na de vijfde thuiswedstrijd FC Volendam - NAC Breda konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Gyliana van Velzen werd nipt boven Kees Kwakman verkozen tot man of the match, Kevin Visser, Kevin van Kippersluis en Henny Schilder volgden op gepaste afstand.

Na de vijfde thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:
1. Gyliano van Velzen (80 punten)
2. Henny Schilder en Jack Tuyp (beide 60 punten)
4. Kees Kwakman en Hobie Verhulst (beide 50 punten)
6. Kevin van Kippersluis, Erik Schouten en Kevin Visser (allen 20 punten)
9. Jordy Hilterman (15 punten)
10. Paul Kok (5 punten)

Na de wedstrijd tegen Jong Ajax op vrijdag 21 oktober 2016 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

• 2. case (49 punten)
  • 3. sijmon (48 punten)
  • 4. maartaupers (47 punten)

• 1. Schilder, Henny (55 punten)