Man of the Matches bekend

Direct na de zesde thuiswedstrijd FC Volendam - Jong Ajax konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Joey Veerman werd nipt boven Paul Kok verkozen tot man of the match, Henny Schilder, Erik Schouten en Hobie Verhulst volgden op gepaste afstand.

Direct na de zevende thuiswedstrijd FC Volendam - RKC Waalwijk konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Paul Kok werd boven Kees Kwakman verkozen tot man of the match, Joey Veerman, Erik Schouten en Henny Schilder volgden op gepaste afstand.

Na de zesde en zevende thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:
1. Henny Schilder en Gyliano van Velzen (beide 80 punten)
3. Kees Kwaman ( 70 punten)
4. Jack Tuyp (60 punten)
5. Hobie Verhulst (55 punten)
6. Paul Kok (50 punten)
7. Erik Schouten en Joey Veerman (beide 40 punten)
9. Kevin Visser en Kevin van Kippersluis (beide 20 punten)
11. Jordy Hilterman (15 punten)

Na de wedstrijd tegen Jong Psv op vrijdag 25 november 2016 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

• 1. case (269 punten)
  • 2. JanTol (264 punten)
  • 4. Schagen (249 punten)

• 1. Verhulst, Hobie (235 punten)