Man of the Matches bekend

Direct na de achtste thuiswedstrijd FC Volendam - Jong PSV konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Gyliano van Velzen werd nipt boven Joey Veerman verkozen tot man of the match, Mohamed Betti, Kees Kwakman en Henny Schilder volgden op gepaste afstand.

Direct na de negende thuiswedstrijd FC Volendam - Foruna Sittard konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Joey Veerman werd met grote afstand boven Mohamed Betti verkozen tot man of the match, Gyliano van Velzen, Kees Kwakman en Henny Schilder volgden op gepaste afstand.

Na de achtste en negende thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:
1. Gyliano van Velzen (120 punten)
2. Henny Schilder en Kees Kwakman (beide 90 punten)
4. Joey Veerman (85 punten)
5. Jack Tuyp (60 punten)
6. Hobie Verhulst (55 punten)
7. Paul Kok (50 punten)
8. Erik Schouten (40 punten)
9. Mohamed Betti (35 punten)
10. Kevin Visser en Kevin van Kippersluis (beide 20 punten)
12. Jordy Hilterman (15 punten)

Na de wedstrijd tegen FC Oss op vrijdag 16 december 2016 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

• 2. case (49 punten)
  • 3. sijmon (48 punten)
  • 4. maartaupers (47 punten)

• 1. Schilder, Henny (55 punten)