Kees Kwakman man of the match

Direct na de achtste thuiswedstrijd FC Volendam - FC Oss konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Kees Kwakman werd ruim boven Henny Schilder verkozen tot man of the match, Hobie Verhulst, Paul Kok en Gyliano van Velzen volgden op gepaste afstand.

Na de tiende thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:
1. Gyliano van Velzen (125 punten)
2. Kees Kwakman (115 punten)
3. Henny Schilder (beide 110 punten)
4. Joey Veerman (85 punten)
5. Hobie Verhulst (70 punten)
6. Jack Tuyp en Paul Kok (beide 60 punten)
8. Erik Schouten (40 punten)
9. Mohamed Betti (35 punten)
10. Kevin Visser en Kevin van Kippersluis (beide 20 punten)
12. Jordy Hilterman (15 punten)

Na de wedstrijd tegen FC Eindhoven op vrijdag 20 januari 2017 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

• 1. case (269 punten)
  • 2. JanTol (264 punten)
  • 4. Schagen (249 punten)

• 1. Verhulst, Hobie (235 punten)