Man of the Matches bekend

Direct na de twaalfde thuiswedstrijd FC Volendam - FC Den Bosch konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Joey Veerman werd ruim boven Kees Kwakman verkozen tot man of the match, Paul Kok, Mohammed Betti en Erik Schouten volgden op gepaste afstand.

Direct na de dertiende thuiswedstrijd FC Volendam - VVV Venlo konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Hoby Verhulst werd ruim boven Henny Schilder verkozen tot man of the match, Paul Kok, Mohammed Betti en Kevin Visser volgden op gepaste afstand.

Direct na de veertiende thuiswedstrijd FC Volendam - FC Dordrecht konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Hoby Verhulst werd nipt boven Joey Veerman verkozen tot man of the match, Henny Schilder, Jack Tuyp en Paul Kok volgden op gepaste afstand.

Na de veertiende thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:
1. Henny Schilder (160 punten)
2. Joey Veerman (155 punten)
3. Kees Kwakman (135 punten)
4. Gyliano van Velzen en Hobie Verhulst (beide 125 punten)
6. Paul Kok (115 punten)
7. Jack Tuyp (70 punten)
8. Erik Schouten en Mohammed Betti (beide 55 punten)
10. Kevin Visser (25 punten)
11. Kevin van Kippersluis (20 punten)
12. Jordy Hilterman (15 punten)

Na de wedstrijd tegen Helmond Sport op vrijdag 10 maart 2017 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

• 2. case (49 punten)
  • 3. sijmon (48 punten)
  • 4. maartaupers (47 punten)

• 1. Schilder, Henny (55 punten)