Man of the Matches bekend

Direct na de vijftiende thuiswedstrijd FC Volendam - Helmond Sport konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Joey Veerman werd ruim boven Hobie Verhulst verkozen tot man of the match, Henny Schilder, Paul Kok, en Gerry Vlak volgden op gepaste afstand.

Direct na de zestiende thuiswedstrijd FC Volendam - Cambuur Leeuwarden konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Paul Kok werd ruim boven Henny Schilder verkozen tot man of the match, Hobie Verhulst, Joey Veerman en Erik Schouten volgden op gepaste afstand.

Na de zestiende thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:
1. Henny Schilder (195 punten)
2. Joey Veerman (190 punten)
3. Hobie Verhulst (160 punten)
4. Paul Kok (150 punten)
5. Kees Kwakman (135 punten)
6. Gyliano van Velzen (125 punten)
7. Jack Tuyp (70 punten)
8. Erik Schouten (60 punten)
9. Mohammed Betti (55 punten)
10. Kevin Visser (25 punten)
11. Kevin van Kippersluis (20 punten)
12. Jordy Hilterman (15 punten)
13. Gerry Vlak (5 punten)

Na de wedstrijd tegen De Graafschap op vrijdag 14 april 2017 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

• 2. case (49 punten)
  • 3. sijmon (48 punten)
  • 4. maartaupers (47 punten)

• 1. Schilder, Henny (55 punten)