Luis Pedro Man of the Match

Direct na de tweede thuiswedstrijd FC Volendam - Cambuur Leeuwarden konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Luis Pedro werd ruim boven iedereen verkozen tot man of the match, Hobie Verhulst, Paul Kok, Teije ten Den en Rodney Antwi volgden op gepaste afstand.

Na de tweede thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:

1. Hobie Verhulst (35 punten)
2. Nick Runderkamp en Luis Pedro (beide 25 punten)
4. Paul Kok en Joey Veerman (beide 20 punten)
6. Teije ten Den en Henny Schilder (beide 10 punten)
8. Rodney Antwi (5 punten)

Na de wedstrijd tegen De Graafschap op vrijdag 22 september 2017 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

(seizoen 2016-2017) Hobie Verhulst

• 1. addekke (0 punten)
  • 2. aletaalders (0 punten)
  • 3. AndreSnoek (0 punten)