Henny Schilder man of the match

Direct na de derde thuiswedstrijd FC Volendam - De Graafschap konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Henny Schilder werd ruim boven iedereen verkozen tot man of the match, Erik Schouten, Teije ten Den, Joey Veerman en Luis Pedro volgden op gepaste afstand.

Na de derde thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:

1. Hobie Verhulst en Henny Schilder (beide 35 punten)
3. Joey Veerman en Luis Pedro (beide 30 punten)
5. Nick Runderkamp en Teije ten Den (beide 25 punten)
6. Paul Kok en Erik Schouten (beide 20 punten)
9. Rodney Antwi (5 punten)

Na de wedstrijd tegen Telstar op vrijdag 6 oktober 2017 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

(seizoen 2016-2017) Hobie Verhulst

• 2. sijmon (88 punten)
  • 3. maartaupers (87 punten)
  • 4. Schagen (87 punten)