Rodney Antwi man of the match

Direct na de achtste thuiswedstrijd FC Volendam - Almere City konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Rodney Antwi werd ruim boven iedereen verkozen tot man of the match, Hobie Verhulst, Gijs Smal, Joey Veerman en Kees Kwakmano volgden op gepaste afstand.

Na de derde thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:

1. Hobie Verhulst (115 punten)
2. Joey Veerman (105 punten)
3. Henny Schilder (80 punten)
4. Erik Schouten (50 punten)
5. Rodney Antwi en Nick Runderkamp (beiden 45 punten)
6. Gijs Smal (35 punten)
7. Luis Pedro en Paul Kok (beide 30 punten)
9. Teije ten Den en Kees Kwakman (beide 25 punten)
11. Enzo Stroo (15 punten)
12. Kevin Visser, Dylan Mertens en Alex Plat (allen 5 punten)

Na de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht op vrijdag 8 december 2017 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

(seizoen 2016-2017) Hobie Verhulst

• 2. sijmon (88 punten)
  • 3. maartaupers (87 punten)
  • 4. Schagen (87 punten)