Man of the Matchen bekend

Direct na de thuiswedstrijd FC Volendam - Go Ahead Eagles konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Kevin Visser werd nipt boven Erik Schouten tot man of the match verkozen, Nick Doodeman, Gijs Smal, en Enzo Stroo volgden op gepaste afstand.

Direct na de thuiswedstrijd FC Volendam - Fortuna Sittard konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Joey Veerman werd met iets meer stemmen boven Henny Schilder tot man of the match verkozen, Nick Doodeman, Luis Pedro, en Gijs Smal volgden op gepaste afstand.

Na de twaalfde thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:

1. Joey Veerman (150 punten)
2. Hobie Verhulst (120 punten)
3. Henny Schilder (100 punten)
4. Rodney Antwi (80 punten)
5. Nick Doodeman en Erik Schouten (beide 70 punten)
7. Nick Runderkamp (65 punten)
8. Gijs Smal (60 punten)
9. Luis Pedro en Enzo Stroo (beide 40 punten)
11. Paul Kok en Kevin Visser (beide 30 punten)
13. Teije ten Den en Kees Kwakman (beide 25 punten)
15. Dylan Mertens en Alex Plat (beide 5 punten)

Na de wedstrijd tegen FC Dordrecht op vrijdag 16 februari 2018 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

(seizoen 2016-2017) Hobie Verhulst

• 1. bihipo10 (60 punten)
  • 2. KeMo (60 punten)
  • 4. maartaupers (56 punten)