Joey Veerman speler van het jaar

Joey Veerman is voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – Jong Ajax (1-2) uitgeroepen tot FC Volendam speler van het seizoen 2017/2018. Na de opkomst van de spelers nam voorzitter Henk Kras het woord en riep hij Veerman bij zich. Uit handen van zijn opa Jan Kluessien ontving Veerman het prachtige beeldje van Dick Tol 'de Knoest'.

Evenals voorgaande seizoen organiseerde FC Volendam ook dit jaar weer een Man of the Match verkiezing. De verkiezing wordt in samenwerking met Supportersvereniging Volendam georganiseerd. Elke thuiswedstrijd werd een man of the match gekozen door een comité bestaande uit oud-voetballers. De supporters konden na afloop van de wedstrijd via www.sv-volendam.nl stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Beide klassementen werden naast elkaar gelegd en gecombineerd tot één ranglijst. Alle punten bij elkaar opgeteld resulteerde in de winnaar van het mooie beeldje van Dick Tol ‘de Knoest’ van kunstenares Jans van Baarsen. Daarnaast ontving Joey een schitterend horloge van Juwelier Piet Schilder.

• 1. bihipo10 (41 punten)
  • 2. KeMo (41 punten)
  • 4. JanTol (38 punten)

• 1. Doodeman, Nick (40 punten)