Joey Veerman eerste man of the match

Direct na de eerste thuiswedstrijd FC Volendam - FC Den Bosch konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Joey Veerman werd ruim boven iedereen verkozen tot man of the match, Marco Tol en Nick Doodeman behaalden evenveel punten. Ook Alex Plat en Robin Schouten behaalden evenveel punten.

Na de eerste thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:

1. Joey Veerman (25 punten)
2. Nick Doodeman en Marco Tol (beide 20 punten)
4. Alex Plat en Robin Schouten (beide 10 punten)

Na de wedstrijd tegen Jong AZ op vrijdag 31 augustus 2018 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

(seizoen 2017-2018) Joey Veerman
(seizoen 2016-2017) Hobie Verhulst

• 2. bihipo10 (116 punten)
  • 3. Bert (105 punten)