Peters, Betti en Michaelis man of the match

Direct na de vierde thuiswedstrijd FC Volendam - RKC Waalwijk konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Cas Peters werd nipt boven Marco Tol verkozen tot man of the match, Mitchel Michaelis en Daryl Bäly sloten de rij.

Direct na de vijfde thuiswedstrijd FC Volendam - Almere City konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Mohamed Betti werd met ruime meerderheid boven Nick Doodeman verkozen tot man of the match, Jari Vlak, Marco Tol en Daryl Bäly sloten de rij.

Direct na de zesde thuiswedstrijd FC Volendam - Jong Ajax konden de leden via www.sv-volendam.nl weer stemmen op de in hun ogen 3 beste spelers aan Volendamzijde. Mitchel Michaelis werd met ruime meerderheid boven Boy Deul tot man of the match, Rotni Antwi, Marco Tol en Kevin Visser sloten de rij.

Na de zesde thuiswedstrijd ziet het supportersklassement van speler van het jaar er als volgt uit:

1. Marco Tol (70 punten)
2. Mitchel Michaelis (65 punten)
3. Nick Doodeman (60 punten)
4. Robin Schouten (50 punten)
5. Darryl Bäly (30 punten)
6. Cas Peters, Joey Veerman, Mohammed Betti (allen 25 punten)
9. Boy Deul en Nick Runderkamp (beide 20 punten)
11. Rodney Antwi, Martijn Kaars en Jari Vlak ( allen 15 punten)
14. Alex Plat en Anthony Berenstein (beide 10 punten)
16. Kevin Visser en Gerry Vlak (beide 5 punten)

Na de wedstrijd tegen MVV Maastricht op vrijdag 9 november 2018 kunnen supporters via de website van de Supportersvereniging (www.sv-volendam.nl), weer hun stem uitbrengen. De FC Volendam-speler met de meeste punten aan het einde van het seizoen in het met FC Volendam gecombineerde klassement wordt uitgeroepen tot 'FC Volendam Speler van het Jaar'.

(seizoen 2017-2018) Joey Veerman
(seizoen 2016-2017) Hobie Verhulst

• 2. bihipo10 (107 punten)
  • 3. JanTol (100 punten)