Daar zit muziek in! FC Volendam presenteert het nieuwe thuistenue

  • woensdag, 03 jul 2024
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

FC Volendam is bij het ontwerp van het nieuwe thuistenue weer terug gegaan naar waar Volendammers naam in hebben gemaakt. In samenwerking met Robey Sportswear presenteert FC Volendam een shirt waar muziek in zit. Letterlijk! Met het muziekpatroon op het nieuwe thuisshirt gaat FC Volendam swingend het seizoen 2024-2025 tegemoet. Het thuistenue is vanaf heden in alle maten te koop in de Webshop & Fanshop in het Kras Stadion.

Het vertrouwde Volendamse oranje wordt komend seizoen gecombineerd met een knipoog naar de rijke muziekhistorie uit eigen dorp. De subtiel verweven muzieknoten sieren het oranjetenue. En wat ook opvalt: FC Volendam vermaakt het publiek komend jaar in het volledig oranje, inclusief oranje broek dus. In de nek dragen de Volendammers een passage uit ’t Volendammer Volkslied van De Dekkerband.

Webshop & Fanshop

Het splinternieuwe thuistenue is vanaf heden verkrijgbaar in de Webshop en Fanshop in het Kras Stadion. Alle items zijn beschikbaar in de maten 92 t/m XXXXL. Deze week is de Fanshop geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10:30 uur en 16:30 uur.

Tekst: FC Volendam
Foto's: Robey Sportswear