Faninformatie voor uitduel tegen PEC Zwolle op zondag 10 maart

  • maandag, 19 feb 2024
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

FC Volendam speelt zondag 10 maart om 14:30 uur een uitduel tegen PEC Zwolle. De kaartverkoop voor dit Eredivisieduel start op dinsdag 20 februari om 12:00 uur voor de voorrangsgroep. Voor de rest van de supporters is de verkoop beschikbaar vanaf donderdag 22 februari 12:00 uur. Om deze uitwedstrijd te bezoeken dien je in bezit te zijn van een geldige uitkaart. Supporters hebben de mogelijkheid om met de georganiseerde supportersbus of de auto af te reizen naar Zwolle. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de online ticketshop van FC Volendam. De kaartverkoop loopt tot woensdag 6 maart 23:59 uur.

Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar voor het uitvak bij PEC Zwolle. Het gaat om 275 buskaarten en 125 autokaarten.

Georganiseerde busreis

Kaarten voor de georganiseerde busreis zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 275 buskaarten beschikbaar. De kosten voor de busreis én het wedstrijdticket is in totaal € 31,-. De bus vertrekt om 11:30 uur vanaf het Tase-terrein richting het MAC3PARK Stadion. Het omwisselpunt is bij de ingang van het uitvak bij het stadion van PEC Zwolle.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Buskosten: € 18,50
Beveiligingskosten: € 3,50

Auto

Autokaarten voor PEC Zwolle-uit zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 125 autokaarten beschikbaar. De prijs per autokaart is in totaal € 12,50. De auto kan geparkeerd worden bij het uitvak van PEC Zwolle aan het Stadionplein. Auto's mogen niet aanwezig zijn voor 13:30 uur. Er zijn geen negen persoonsbusjes toegestaan.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Beveiligingskosten: € 3,50

Samen rijden

Deel je lege autostoel(en) in de Slinger-widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Supporters uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel benzine- of parkeerkosten willen delen.

Bijzonderheden

  • Het is verplicht om een ID-bewijs bij je te dragen en je uitkaart / seizoenkaart mee te nemen.
  • Het is voor meereizende supporters niet toegestaan om zich voor- en na de wedstrijd in de binnenstad van Zwolle te bevinden.
  • In het bezoekersvak worden alleen betalingen met PIN geaccepteerd.
  • In het bezoekersvak zijn twee trommels en één megafoon toegestaan. Bij opkomst is één megavlag toegestaan.
  • Er is in principe geen ophoudprocedure na afloop van het duel.