Nationaal Fan Onderzoek '09/’10

  • maandag, 02 nov 2009
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

KNVB Expertise, de Eredivisie en de Jupiler League houden in seizoen 2009/’10 voor het eerst een nationaal Fan Onderzoek onder de voetbalfans van alle 38 betaaldvoetbalorganisaties (BVO’s).

U als fan / supporter van de club wordt o.a. gevraagd naar uw mening over ervaringen op wedstrijddagen, mediagebruik en informatiebehoeften en betrokkenheid bij . Het Fan Onderzoek wordt in opdracht van KNVB Expertise, Eredivisie en Jupiler League uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Blauw Research.

Deelname aan dit onderzoek stelt FC Volendam in staat om de behoeften van haar eigen supporters beter te leren kennen. Wat zijn bijvoorbeeld uw ervaringen bij stadionbezoek en op welke manier blijft u het liefst op de hoogte van uw club? Het doel is om met deze informatie de kwaliteit van de eigen dienstverlening te verbeteren.

Als u de vragenlijst helemaal invult maakt u kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van FC Volendam, een officiële wedstrijdbal of 2 kaartjes voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal! FC Volendam nodigt u uit om deel te nemen aan het eerste Nederlandse Fan Onderzoek!

Klik hier en geef nu uw mening en start met de vragenlijst

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten en u kunt deelnemen aan het onderzoek t/m zondag 8 november. In november / december 2009 worden alle resultaten verwerkt en in januari 2010 worden de resultaten van het onderzoek kenbaar gemaakt.