Slinger-app: samen rijden naar wedstrijden van FC Volendam

  • maandag, 13 nov 2023
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Bij iedere wedstrijd nemen veel supporters de auto naar het stadion. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg en dat is zonde! Een volle auto is beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere supporters bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar de wedstrijd? De app Slinger helpt je om samen met andere supporters naar wedstrijden van FC Volendam te reizen, zowel thuis als uit.

Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Supporters uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel bezine- of parkeerkosten willen delen

Meerijden

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom wedstrijden van FC Volendam. Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere fans via de widget aan de rechterkant op deze pagina. Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu.