Wij Gaan Heen! Verleng nu jouw seizoenkaart!

  • vrijdag, 17 mei 2024
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

Wij Gaan Heen! FC Volendam gaat nu weer, weer naar de Keuken Kampioen Divisie. Maar FC Volendam gaat altijd Heen, naar de Eredivisie! Ongeacht welke divisie FC Volendam speelt gaan supporters naar het Kras Stadion. Met z'n allen blijven we onze ambitie voor de lange termijn najagen: promotie naar de Eredivisie. Misschien niet gelijk, maar Volendammers gaan altijd heen. En met de gratis sjaal bij verlenging of aankoop van een seizoenkaart laat jij zien dat je Heen gaat. Bekijk op deze pagina alle informatie over het verlengen en het mogelijk aanschaffen van een nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2024 – 2025. Klik hier om te verlengen.

Verlengen

Vanaf vrijdag 17 mei is het mogelijk om jouw seizoenkaart voor het seizoen 2024-2025 te verlengen. Tot en met vrijdag 31 mei profiteer je van een voordelig tarief. Tot die dag is ook jouw stoel gereserveerd. Vanaf zaterdag 1 juni gelden de reguliere prijzen. Verleng je jouw seizoenkaart niet vóór die tijd, dan vervalt jouw reservering voor het nieuwe seizoen als huidig seizoenkaarthouder. Hulp nodig bij het verlengen? Bekijk dan het stappenplan onderaan deze pagina.

Nieuwe seizoenkaart

Huidige seizoenkaarthouders hebben voorrang boven nieuwe seizoenkaarthouders. Vanaf 1 juni vervallen de reserveringen van de huidige seizoenkaarthouders en vanaf dat moment wordt het ook voor mensen zonder seizoenkaart mogelijk een seizoenkaarta aan te schaffen. Hoeveel dat er zijn en welke plaatsen beschikbaar komen is nu dus nog niet duidelijk, dat is afhankelijk van de verlengingen. Houd de website en kanalen van FC Volendam in de gaten voor meer informatie hierover. Eerder bellen of mailen naar FC Volendam hierover heeft geen zin.

Scoor gratis Wij Gaan Heen-sjaal

Als jij jouw seizoenkaart hebt verlengd, kun je vanaf vrijdag 17 mei jouw 'Wij Gaan Heen'-sjaal afhalen in de fanshop van FC Volendam. Dit kan op de momenten dat de fanshop geopend is. De openingstijden zijn hier te bekijken. Laat jij zien dat jij ook weer Heen gaat, dan val je wellicht in de prijzen. Stuur jij een foto van jezelf met de 'Wij Gaan Heen'-sjaal, dan maak je kans op mooie prijzen, waaronder gesigneerde shirts, een VIP-arrangement bij een wedstrijd van FC Volendam en zelfs een buitenlandse voetbalreis (t.w.v. € 500,-). Mail jouw foto naar info@fcvolendam.org en maak kans!

Stappenplan + FAQ

Heb je hulp nodig bij het verlengen van jouw seizoenkaart? Bekijk dan deze pagina voor een stappenplan. Heb je vragen? Bekijk dan deze pagina om antwoord te krijgen op de vragen die je hebt.